Κλιματιστικά MIDEA όλων των τύπων.

Από την ίδρυση της το 1968 έως σήμερα, η MIDEA έχει εξελιχθεί σε μία μεγάλη εταιρία που καλύπτει ανάγκες θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού, φωτισμού, βιομηχανικών εξαρτημάτων, υλικοτεχνικής υποστήριξης και υπηρεσιών ακινήτων.

Στα 40 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης, τα συνολικά κέρδη πωλήσεων της εταιρίας παγκοσμίως ανήλθαν σε 117,3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2010, με τα υπερπόντια κέρδη πωλήσεων να ανέρχονται σε 5,08 δισεκατομμύρια δολάρια. Επιπλέον η MIDEA είναι η μόνη κινέζικη εταιρία κατασκευής οικιακών συσκευών που συμπεριλήφθηκε στα “500 πολυτιμότερα εμπορικά σήματα παγκοσμίως” (Top 500 most valuable brands of the world – Brand Finance).

Η MIDEA ανταποκρίνεται πλήρως στην εταιρική κοινωνική της ευθύνη. Εκτός από την παροχή οικονομικών αγαθών στους καταναλωτές παγκοσμίως, έχει δημιουργήσει 180.000 θέσεις εργασίας στην Κίνα και τον υπόλοιπο κόσμο, δεσμευόμενη για την προστασία του περιβάλλοντος και συνεισφέροντας στην ευημερία της κοινωνίας.

Η MIDEA πιστεύει στη δημιουργία αξίας μέσα από την άμεση απόκριση στις ανάγκες της αγοράς, την οικονομικά αποδοτική λειτουργία και την ικανοποίηση των πελατών. Στόχος της είναι στο άμεσο μέλλον να γίνει ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές οικιακών συσκευών παγκοσμίως. Επιδιώκει διαρκώς την αριστεία και παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας στους καταναλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα προϊόντα της εταιρίας MIDEA στα Χανιά Κρήτης διαθέτει η Εταιρία Hydrostar

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων